Briose pufoase ( sau madlene)

de Petrina MIH in Prajituri, 9 Sep 2015 | 27227 vizualizari

 

Vreau sa va spun ca sunt dlicioase! Reteta e una diferita de celelalte, iar briosele sunt nemaipomenite, asemanatoare celor din magazin dar...si mai bune. Eu am luat reteta dintr-o revista. Se pot adauga in le fructe confiate, bucati de ciocolata sau ce doriti, mie imi plac simple. Sper sa le incercati si sa imi spuneti cum au fost.

P.S. - Am uitat sa fac pozele de la nceput si am facut doar cand le-am scos din cuptor :D

 

INGREDIENTE

  • 180 g unt (moale - la temperatura camerei)
  • 180 g zahar ( de preferat pudra)
  • 180 g faina
  • 3 oua
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • o esenta de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase ( sau madlene):

Untul si zaharul se amesteca cu ajutorul unui mixer,  se adauga si sarea. Dupa ce se omogenizeaza, se adauga pe rand cate un ou, incorporandu-l in crema de unt.

Dupa ce am pus toate ouale si am amestecat bine, adaugam esenta apoi faina impreuna cu praful de copt si amestcam.

Le asezam in forme de briose si dam la cuptor pentru 20-25 de minute la 180 grade. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase ( sau madlene)" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Madelene